Снимка: БТА
fallback

Две украински туристки загинаха и още четирима чужденци бяха ранени с нож в египетския курорт Хургада на Червено море, съобщиха днес министерството на вътрешните работи на Египет и източници по сигурността, цитирани от Ройтерс.

Мотивът за атаката, извършена в частен курортен комплекс, още се разследва. Нападателят е доплувал дотам от обществен плаж в Хургада, намираща се на около 400 км южно от Кайро. Той е арестуван.

Източници по сигурността и медицински източници съобщават за две убити украинки. Консулският отдел на украинското външно министерство отказа коментар, защото очаква да получи официална информация от Египет.

Източник от египетската полиция, че нападателят е намушкал с нож трима души от Сърбия, двама от Украйна и един от Полша, предаде Асошиейтед прес.

Жертвите са били прободени с нож в лицето, врата и краката. (БТА)

*Информацията е обновена към 18.21 часа.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

27

Анонимен

преди 6 години

До :Алах е на арапски, Яхве е на еврейски и Йехова на латински (християнски) за всички християни. Един и същ бог е. Само дето ислямската свещена книга Коран е Евангелието на шейтана. Разликата е, че Евреите още чакат Пророка, за християните пророка е дошъл в лицето на Христос, а за мюсюлманите пророка идва в лицето на Мохамед. На практика всички сме юдеи но не си го признаваме. За всички Стария завет е свещена книга както Новия завет за християните и Коран за мюслитата. А Мохамед си е педофил.

26

:

преди 6 години

Извод: Не ходете в ........държави, където почитат измисленото куче аллах и педофила муаметтт

25

Анонимен

преди 6 години

Няма капка благородство в исляма,няма го Светия дух там! Има заповеди,наказания и техния бог който се радва мноого на пролята кръв и възнаграждава богато с девици за да може "героят" да се отдаде на разврат в така наречения рай! Чудна картинка! Пък и цели 23 години му е говорил на пророка! Как пък не му стигнаха 1-2 години да им обясни как се живее,а трябваше дори да се поправя че предния ден е сбъркал като е казал нещо! Толкова е прозрачна тази манипулация наречена ислям че, няма как разумен

fallback