Мелания Тръмп и Владимир Путин. Снимка: Reuters
fallback

Владимир Путин е останал доволен от разговора си с първата дама на САЩ Мелания Тръмп, състоял се по време на срещата на Г-20 в Хамбург.

Това каза прессекретарят на руския президент Дмитрий Песков по телевизия „Россия 1“.

Песков разказа, че при срещата си съпругата на американския президент и руският държавен глава са обсъдили въпроси, свързани с проблемите на жените в различни сфери на живота.

"Затова се състоя лек обмен на мнения. На мен ми се стори, че имаше определена симпатия в това общуване", цитира  Газета.ру думите на Песков.

Преди това американският държавен секретар Рекс Тилърсън разказа, че първата дама на САЩ се е опитала да прекрати срещата на Доналд Тръмп и Владимир Путин в кулоарите на срещата на Г-20.

 


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

84

Атанас Илиев

преди 6 години

до "за русофобите" Коментар 109:"... Захари Стоянов, има и други българи,по-големи патриоти от него,които са били русофили."...- Ей това не го разбирам - хем русофили, хем патриоти. Нещо като българи, ама туркофили, но патриоти и даже повече от Захари Стоянов, или пък пак българи, но американофили и пак патриоти ? И пак повече от Захари Стоянов ? Но ако са русофили, може и да е по-различно ... нещо не го разбирам май.

83

кристина

преди 6 години

Путин е мъж и половина, галантен и кавалер!! Де да имахме и в България такива ..'ниски' мъже с много акъл в главите... Добре че е той иначе досега нямаше да остане и помен от човечеството от алчните, властни и агресивни американци, с извратените ценности- ей ги на, сега разрешили браковете на педофили с 10годишни деца, в Калифорния.. :( :( :(

82

Анонимен

преди 6 години

Джуджето ходи на 14 см. токчета.От многото ботекс който си бие в лицето за да изглежда младо е заприличало на сипаничево.

fallback