Снимка: БТА
fallback

Италиански художник използва трактор, за да превърне нива край Верона в гигантски портрет на руския президент Владимир Путин преди срещата на върха на Г-20, съобщи Асошиейтед прес.

Портретът е широк 135 м. Затова той се вижда само от въздуха.

Създателят му Дарио Гамбарин каза, че не измерва полето, преди да започне работа. Гигантските образи създава на око и с отлично управление на трактора.

Дарио Гамбарин е създавал подобни портрети на Доналд Тръмп и Хилари Клинтън по време на кандидатпрезидентската надпревара миналата година.

Животът на гигантските творби на Дарио Гамбарин е кратък - те остават само в периода между събирането на реколтата и засаждането на следващата култура. Затова портретът на Путин ще изчезне след няколко дена.
/БТА/

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

24

venix

преди 6 години

ЯКО!!! :)

23

мазепа

преди 6 години

До юбералесРуските трактори го могат същото, даже и по-добре, софтуера им е ''без анолог в мире'', ама е засекретен, а кодовете ги знае само ''човека от горната рисунка''

22

юбералес

преди 6 години

Новите западни трактори имат GPS система за прецизно торене, сеене и пръскане с точност до няколко сантиметра. Същия софтуер може да ''нарисува'' картина.

fallback