Снимка: visualhunt.com
fallback

Близо 300 берлински полицаи бяха позорно изгонени от общежитията си в Хамбург, където те бяха настанени през последните дни, за да подпомогнат хамбургските си колеги в охраняването на предстоящата среща на Г20. Униформените обаче били върнати обратно на берлинските си шефове още в понеделник вечерта. Причината за това е неприемливо поведение в общежитието, съобщиха от полицията в Хамбург, предаде "24 часа".

Според медиите обаче под "неприемливо поведение" се разбирали диви партита след дежурство, по време на които имало и сексуални актове.

Един от работещите в общежитието видял как след поредния запой всички мъже от берлинската група се подредили в редичка край оградата и уринирали в синхрон. Тяхна колежка пък танцувала само по хавлия на масата, размятайки пистолета си.

Берлинчани били поставени под особено наблюдение, тъй като хамбургските им колеги имали вече горчив опит с тях от предни години – те се славели като хора, които празнуват без задръжки след дежурство.

Началникът на полицията в Берлин обяви, че ще разследва провиненията и ще има наказания. Подчинените му вече се оправдали с това, че в общежитията нямало дори телевизия и те скучаели.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

31

Анонимен

преди 6 години

Секса не е срамно и позорно нещо ако не е публичен. Дори и тогава не е срамно и позорно нещо, а е социално или психично отклонение. Нещо като хомосексуализма.

30

Анонимен

преди 6 години

Дам не са си поканили няколко сирийски инженери и доктори да им се наслаждават? Те в европата имат такива наклонности да се наслаждават...

29

Анонимен

преди 6 години

докога секса ще се смята за нещо срамно и нередно щом е по взаимно съгласие или договор няма нищо лошо.

fallback