Снимка: Reuters
fallback

Принц Хари в последно време стана един от най-известните лица в кралското семейство.Неговият роман с Меган Маркъл и откровеното интервю, в което разказа как му се е отразила загубата на майка му – принцеса Даяна привлече още повече вниманието на обществото.

Тогава Хари сподели, че загубата на майка му се е отразила много тежко, а са го заставили да участва в процеси, които са тежки за всяко дете.

Oще по темата

"Този момент бе ужасен. Мама тъкмо беше загинала, а мен ме накараха да вървя след ковчега й пред очите на хиляди непознати хора и още милиони, следящи случващото се по телевизията. Не мисля, че така трябва да се постъпва с децата. Не съм сигурен, че в днешно време нещата щяха да станат по този начин", разказва той пред Daily Mail.

Принцеса Даяна загина, когато Хари бе на 13 години, а Уилям на 15.

"Моята майка изигра важна роля във формирането ми на живота, който водя. Тя показа на мен и брат ми живота. Например ни взимаше на посещения при бездомни хора. Слава Богу, не съм отърсен от реалността. Хората щяха да се изненадат, ако знаеха колко обикновен живот водим с Уилям", признал Хари.

Той обичал да ходи на пазар сам и понякога преживява, когато го снимат. А що се касае до престола, Хари заявил изненадващо, че никой в семейството му не се стреми към поста на крал и кралица.

"Ние сме въвлечени в процес на модернизация на британската монархия и правим това не за себе си, а за другите хора. Ние сме много благодарни на кралицата, че ни дава право на избор. Тя ни помоли да отделим достатъчно време и да помислим над въпроса кой от нас би станал крал или кралица. Смятам, че всеки от нас ще изпълни всичките си задължения, когато му дойде времето", смята той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

16

Анонимен

преди 6 години

точките са за синоним на развалени жени, curvatio -развалямВ една щайга, като има една развалена ябълка, се развалят и съседните, така всички.

15

Анонимен

преди 6 години

Точно принц Хари си беше разхайтен. Гуляи, ***. Човек не се променя. Само мимикрира. Дева съвсем точно. Още по-голяма опасност за "честта" на короната от майка си. Не знам защо не е опасност принц Чарлз.А и по-големият брат какво би работил с образованието, което има? Започнал история на изкуството, после география... Живо и трепетно се интересува от съдбините на поданиците и тяхното духовно израстване из всички кътчета на сриналата се империя.

14

Х.

преди 6 години

"... и понякога преживява, когато го снимат". Това изречение с коя програма го преведохте. Или този е изложен на някакъв екстремен photo-shooting.

fallback