Снимка: БТА
fallback

Към 23.00 часа българско време няма постъпила информация за пострадали български граждани при експлозията в Брюксел, съобщават от МВнР.

Oще по темата
Министерството на външните работи препоръчва на българските граждани, пребиваващи в белгийската столица, да избягват района на централната жп гара и да следват стриктно препоръките на местните власти, както и да следят информацията в медиите.

Българското посолство в Брюксел следи развитието на ситуацията и поддържа постоянен контакт с местните власти.

Български граждани, които желаят да получат актуална информация или да подадат сигнал за техни близки, могат да го направят на дежурния телефон за спешни случаи на българското посолство в Белгия: + 32 473 981 042.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

15

Анонимен

преди 6 години

До отчетАйде, айде, стига с тия басни. Не сме нито слепи, нито глухи, нито ***. Мюслитата колят, изнасилват и дерат хората живи откакто съществува религията им - това й е фундамента.Запада може да краде от арабите, ама това го правят от чисто корпоративен интерес. Кой от тия крадящи западни бизнесмени вика "Христос е велик" докато съсипва изтока или краде ресурсите им? За разлика от ционисткия елит, мюслито си знае едно - алахата му е поръчал да убива християни. Зацепваш ли къде е разликата?

14

до Партизанин

преди 6 години

Ей шумкарина - кой сее етническо напрежение?Дали взривените, заклани, и изпомачкани християни - европейци...или алаходупните тарамбуки?Чудя се - тези дето са ти сложили плюс....и те ли са партизани...или са от Пазарджишката секция на ИД?!!!!Аман от шеметаци!

13

Партизанин

преди 6 години

ПсевдоПатриотите-Фашистите-Обединените крадци и мекерета ВЪН ВЪН ВЪН от управлението на Европейска БЪЛГАРИЯ......лидерите на фашистките банди на съд и доживотен затвор за денонощтното насаждане на етническа злоба и омраза в Българското общество......къде е ЦАЦАРОВ,ДАНС,ПРОКУРАТУРАТА и ще позволим ли на фашистите да запалят чергата на майка БЪЛГАРИЯ........

fallback