Снимка: БТА
fallback

Кризата около Катар вреди на ислямския свят и Турция работи за решаване на проблема чрез дипломация, заяви говорител на турския президент, предаде агенция Ройтерс.

На пресконференция днес Ибрахим Калън посочи, че Турция изпраща хранителна помощ за Катар. Той каза още, че турската военна база в Катар е създадена, за да обезпечи сигурността в целия регион и няма за цел каквито и да било военни действия срещу която и да е държава, пише БТА.

Саудитска Арабия, Обединените арабски емирства, Бахрейн и Египет прекратиха отношенията си с Катар миналата седмица с обвинението, че подкрепя ислямистките бойци и Иран, твърдения, които според Катар са безпочвени.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

12

осман

преди 6 години

строявайте се оттук насетне.дпс отива на ***.дост ще представлява турците.който не слуша ще страда.свърши хубавото време за доносниците......

11

Циник

преди 6 години

Ерсдухания играе опасна игра! Презокеанските му господари обявиха Катар за "обществен враг", всичките им слуги от арабската *** ги последваха...само Ерсдухания и Оман нарушават блокадата.Турч ина показа, че се кефи на ИД...има си хас - синовете му натрупаха милиони от алъш-вериш с ИД.Много ми се ще - "да настъпи котето по опашката" , и американците да преосмислят позицията му в НАТО! Алаходупец за съюзник - таралеж в гащите!

10

Пешо

преди 6 години

Дреме ми на *** за ислямския свят,всички трябва да ги поставиме в пълна изолация да си живеят в средновековието!Като си пренапишат корана и се научат на обноски да заповядат!

fallback