Снимка: Reuters
fallback

Президентът на САЩ Доналд Тръмп аргументира предпочитанието си към социалните медии с това, че чрез тях може да изпраща "прями и нефилтрирани послания", предаде Асошиейтед прес.

Президентът публикува вчера в Twitter: "Фалшивите традиционни медии работят много усърдно, за да ми попречат да използвам социалните медии. Много им пречи това, че чрез тях мога да отправям прями и нефилтрирани послания".

Тръмп често използва Twitter, за да критикува медиите и политическите си опоненти.

Той казва: "Съжалявам, хора, но ако бях разчитал на фалшивите новини на CNN, NBC, ABC, CBS, "Вашингтон пост" или "Ню Йорк таймс", шансовете ми да вляза в Белия дом щяха да са нулеви".

В понеделник Тръмп, отново в Twitter, защити първоначалната си забрана за достъп в САЩ за граждани на шест преобладаващо мюсюлмански страни и разкритикува кмета на Лондон за реакцията му на кървавата атака през уикенда.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

10

Sherlock

преди 6 години

Lud, po- lud, nai-lud, Trump...

9

Анонимен

преди 6 години

Прав е ТръмпСтигат ни манипулациите на продажната четвърта власт

8

поговорка

преди 6 години

Българска поговорка---Въшката като се наяде излиза на челото.....важи не само за този самовлюбен нарцис, но и за нашия най-голям: футболист, художник, читател на Винету, / ако изобщо може да чете Винету-според мен се чете Карл Май/,шахматист, естет-особено естетично прозвуча повика му до две млади журналистки да му пипнат мускула/ а те угоднически одобрително се хилеха/, *** човек-по собствените му думи.........

fallback