Снимка: БТА
fallback

На 6 юни, вторник, във Великобритания ще се запази минута мълчание от 11.00 часа сутринта в знак на възпоминание за загиналите по време на терористичното нападение в Лондон, предаде The Guardian. Знамената на правителствените сгради ще останат спуснати наполовина до вторник вечерта.

Британската кралица Елизабет Втора почете днес паметта на жертвите на терористичното нападение в Лондон, предаде ТАСС, като се позова на Бъкингамския дворец.

"Тази сутрин Нейно Величество посети църквата в Уиндзор и се включи в молитвите в памет на жертвите и в подкрепа на пострадалите при терористичния акт в Лондон", заяви представител на Бъкингамския дворец.

Британският министър-председател Тереза Мей направи частно посещение при някои от пострадалите при нападението в Лондон.

Мей посети болницата "Кингс колидж", където са настанени 14 от приетите за лечение 48 човека след снощното нападение. Националната здравна служба каза, че 21 души остават в критично състояние.

При нападението снощи загинаха 7 човека, а 48 бяха ранени. Извършителите бяха убити от полицията. При разследването са задържани 12 души.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

13

Анонимен

преди 6 години

Вместо да си разчистят обор, те почитали жертвите... Ами то на жертвите вече им е все тая дали ще ги почетете. Да бяхте направили нещо, за да няма жертви. Щото да допуснеш грешка е човешко, ама да повтаряш до безкрайност едни и същи грешки е мало*умно!

12

Brunei

преди 6 години

Оправете си заглавието - ВеликОбритания!

11

Кали

преди 6 години

Важното е да се заяви, че това "няма нищо общо с исляма", че "исляма е религията на мира", и че "нас не ни е страх" - точно, както направиха Радина Червенкова и Коко Каменаров днес в Ефира на Нова в предаването "Комбина" в компанията на трътлестата водеща с изсипаните венци в усмивката - храненицата на Соросовaта фондацийка "Америка За България" Лора Крумова! И тримата се спряха на мнението, че исляма е мирна религия, и че всички те имат невероятни приятели-мюсюлмани! Аз повърнах слушайки ги!

fallback