Снимка: Reuters
fallback

Много британци решиха да си направят татуировки на пчели в знак на солидарност с жертвите на неотдавнашната терористична атаката в Манчестър, при която загинаха 22 души, предаде БТА като се позова на ДПА.

Приходите от татусите ще отидат за жертвите на атентата, като организаторите се надяват да съберат 50 000 британски лири (64 000 долара) до края на уикенда.

Oще по темата
Може да се разглежда като почетен знак, някои пък го правят в памет на любим човек, обясни пред Прес асосиейшън татуистът Сам Барбър, един от организаторите на благотворителната проява.

Мнозина днес показаха новите си татуировки в Туитър с хаштаг #ManchesterBee.

Пчелите са символ на Манчестър, което вероятно се дължи на сравнението на трудолюбивите насекоми с натоварените работници от фабриките за текстил в града по време на индустриалната революция, посочва ДПА.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

66

Циник

преди 6 години

Защо обръщате изобщо внимание на платения алаходупец дето мрънка за Сирия???Саудитите му плащат!

65

Анонимен

преди 6 години

до 73, а какви армии нахлуха в Ирак, не беше ли и бг армията там? Именно къето стъпят - Евро- Американските християнски башибозуци подформата на платени убийци - армия, настъпва разруха а деца остнаи сирачета биват малтретирани от тези христини и впоследствие ползвани, като подвижни бомби, то бива слепота,твоята е в повеч

64

Анонимен

преди 6 години

Хахахахахаха

fallback