Снимка: Reuters
fallback

Британската полиция разпространи снимки от охранителна камера на нападателя от Манчестър от нощта на най-ужасната терористична атака във Великобритания за последните 12 г., пише The Guardian, цитиран от "Фокус".

Oще по темата

На снимката се вижда 22-годшният Салман Абеди малко, преди да извърши самоубийственото нападение в понеделник вечерта, при което 22 души загинаха, а други 119 бяха ранени.

В събота вечерта, часове, след като нивото на опасността от терористична заплаха беше понижено от "критично“ на "тежко“, от полицията заявиха, че разследването постига напредък.

До момента по подозрение в тероризъм са арестувани общо 13 души, а 14 места се претърсват. Освен това около хиляда души участват в разследването на мрежата, свързана с Абеди.

"През изминалите пет дни ние събрахме значителна информация за Абеди, за неговите съучастници, за неговите финанси, за местата, където е бил и как е било направено взривното устройство“, обясниха от полицията.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

45

дръндер

преди 6 години

Този може да е развявал всеки ден знамето на ИД от прозореца си и да е пускал речи на ИД от тон колони на терасата си и никой няма да се обади в полицията , защото западняците са потиснати от ляво- толерастката диктатура до степен, че всеки критикуващ мигрантите бива наречен расист, фашист и уволнен от работа , а банката му спира кредита!

44

дедо Мано

преди 6 години

"През изминалите пет дни ние събрахме значителна информация за Абеди, за неговите съучастници, за неговите финанси, за местата, където е бил и как е било направено взривното устройствоЗначи събрали инфото и лека им пръст на жертвите? Типично по ***. Няма НАКАЗАНИЕ НЯМА МЪСТ! Ето това е вашата европа - умираща крава с население от амеби чакащи ножа!

43

Просто решение

преди 6 години

Вън всички иззповядващи исляма от цивилизования свят. Развитие на енергетиката до етап пълен отказ от петрол. Да ги оставим в техните страни да ядат пясък и да пият петрол и да си воюват помежду си, като си носят бурките и *** и се отказат от всичко светско щом така им харесва. Но при нас нямат място и толкова.

fallback