Шиндзо Абе и Доналд Тръмп. Снимка: Reuters
fallback

Президентът на САЩ Доналд Тръмп заяви, че Северна Корея представлява "голям проблем", който "в един момент ще бъде решен", предаде Ройтерс.

Тръмп направи това изявление на двустранна среща с японския премиер Шиндзо Абе преди започващата днес среща на върха на Г-7 в Таормина, на остров Сицилия.

"Това е голям проблем, това е световен проблем и той ще бъде решен. В един момент той ще бъде решен, можете да се обзаложите на това", заяви Тръмп.

/БТА/
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

24

Анонимен

преди 6 години

Хомосексуалната същност на Европа идва от отношенията между църквата и аристокрацията. Църквата е опрощавала греховете на аристокрацията и я е подкрепяла морално в правото и да властва. В отговор аристокрацията е търсела начин да "прости" греховете на католическите свещеници и да ги подкрепи морално. За да стане това аристократите са се опитали да направят хомосексуализма нещо морално. Същото и с педофилията и с традицията за секс в семейството без оглед на поколения и пол.

23

Анонимен

преди 6 години

Инквизицията не е плод на християнството. Тя е плод на католицизма, което е секта, претендираща да е християнска. Православните християни никога не са имали инквизиция. Както и всред православните свещеници няма педофили или хомосексуалисти. Православните не се женят в родата, за разлика от ВСИЧКИ европейски католически монархии и аристократи. За католическия свещенник чърквата е начин да станат аристократи. За православния - начин да се живее.

22

Анонимен

преди 6 години

ИДИЛ не се ограбичава с конкретна територия. Косово е територия, населена с етнически албанци и там имаше сериозен конфликт на етническа основа. Ако не ги бяха спонсорирали "демократите", всичко щеше да мине мирно и тихо, но не стана така. Същото е в Донбас - укропитеците им обещаха, че ще ги горят живи и затварят в лагери само защото са родени руснаци. Требе да си *** за да не грабнеш пушката. Ако не беше запада и неговата избирателна "демокрация" итоя проблем нямаше да го има.

fallback