Снимка: Bulgaria ON AIR
fallback

Великобритания почете паметта на 22-те жертви с минута мълчание. Десетки се събраха на площад "Света Ана" в центъра на Манчестър в мълчаливо шествие със свещи, балони във формата на сърца и цветя.

22 съдби останаха в историята. Голяма част от жертвите са деца, а животът на хиляди техни роднини беше белязан завинаги.

Още за мъката и силата на волята да преодолееш страха - от специалните пратеници на Bulgaria ON AIR Методи Владимиров и Димитър Розов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

16

Анонимен

преди 6 години

Ква болка? Манчестър боли ли го за Българите?

15

Анонимен

преди 6 години

Ще плачете докато не почнете да изривате с багери джамиите и да товарите посетителите им на шлепове и кой от където е. Ислямът не може да има никакво място в европейските нации. Това е религиозно-фашистка идеология, която е толкова лицемерна, толкова агресивна и толкова фантатична, че няма никакво друго справяне с нея освен бруталност!

14

Мултикултурно, а?

преди 6 години

Мисля, че Британия има нужда от един съвременен Бай Тошо, който да им организира едно "Голямото преселение" и кой от къде е според това как се чувства и изживява...Или както се казва - като си в Рим, ще се държиш като римляните...

fallback