Снимка: Bulgaria On Air
fallback

Ние имаме какво да губим, но хората, които са против нас - нямат. В тази война победител няма да има, докато не се обединят идеологическите корени в нея. Това каза в студиото на "България сутрин" Росен Петров, бивш депутат и експерт по сигурност.

По думите му Европа живее в постоянно "дежа вю" и европейската система за интеграция не работи.

"Къде виждате лидери като Шарл дьо Гол, Маргарет Тачър? Вървим като "след дъжд, качулка", смята Петров.

Oще по темата

Николай Марков, експерт по сигурност, посочи, че Великобритания и Франция винаги са били основните цели на терористите.

"Англия е основен играч в световната сцена. Тя не е държава като нас и не е сравнима като участие на световната сцена по каквито и да било принципи", твърди Марков.

Върнат към едно свое старо твърдение пред Bulgaria ON AIR, в което Марков казва, че "пламне" ли Германия, ще "пламне" и Европа", експертът бе запитан стигна ли Старият континент до тази крайна точка?

"Европа все още не е "пламнала", ако такъв атентат се случи в Германия и то в други мащаби, тогава ще "пламне" и целият континент", успокои Николай Марков.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

17

Анонимен

преди 6 години

Има защо да са център.

16

един там

преди 6 години

Само не ми е ясно какъв е този двоен стандарт! Като загинат няколко човека в Франция или Англия и вай-вай, с дни се вайка цяла Европа, а същата тази Европа не предприема никакви по-сериозни действия за прекратяване на конфликта в Донбас! Там всеки ден загиват хора!Може би за някои Донбас не е в Европа!

15

Анонимен

преди 6 години

По- ми се струва че са нужни лидери като Наполеон и Хилтер, ама едва ли някой е очаквал от *** като Росен някакъв си, който 2 години крепи либерасткото правителство Боко 2, да каже нещо смислено

fallback