Снимка: БТА
fallback

Атентатор самоубиец е извършил терористичния акт в Манчестър, това е казал човек от американското разузнаване пред CNN, съобщава Нова тв.

Oще по темата
В следващите часове трябва да бъде установена самоличността на атентатора. Британските служби действали съвместно с американските си колеги.

Макар че до момента никой не е поел отговорност за атентата, представители на американските служби, които имали достъп до сайтове на Ислямска държава казали, че на тях се споделяли радостни коментари.

Експлозията е избухнала след края на концерта Ариана Гранде в Манчестър на "Манчестър арена". Бомбата е взривена до един от изходите.

За момента е потвърдена гибелта на 19 души, а ранените са около 50.

Основната маса от посетителите на концерта са били непълнолетни.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

54

Анонимен

преди 6 години

След като ти говори за анархия и ляв социализъм, какъв да е Чомски, според теб? За всяка рибка си имат уловка, само за един ид нямат...

53

Мънго Джери

преди 6 години

Докато продължават да възприемат исляма като мирулюбив, ще продължи и изучаването биoграфиите на атентаторите! Цената на тази глупост вижда се е доста висока.....

52

Дръндер

преди 6 години

До хммм 53Ти чуваш ли се всъщност какво говориш? Мюсюлманин да слуша Ариана Гранде? Да не би да имаш една мозъчна клетка?

fallback