Архив: Reuters
fallback

Джихадисти от групировката "Ислямска държава" убиха близо 20 души, сред които и две деца, в село в източната сирийска провинция Дейр аз Зур, и заловиха бойци, участващи в подкрепяната от САЩ офанзива срещу джихадистите, съобщи Сирийският център за наблюдение на човешките права (СЦНЧП), цитиран от Ройтерс.

Екстремистите нападнали село Джизрат ал Бушамс, североизточно от град Дейр аз Зур - столицата на едноименната провинция, недалече от границата с провинция Ракка.

СЦНЧП качи на уебстраницата си видеокадри, показващи труповете на около 12 мъже, които явно са били застреляни. Ройтерс посочва, че не може да удостовери автентичността на видеото.

След атаката джихадистите се изтеглили от селото, отвеждайки със себе си пленените бойци. (БТА)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

31

Анонимен

преди 6 години

До ХехПо принцип си прав, но ако "устопсувните мръснословия" и секс-творбите на Мишето ги нямаше, кой щеше да влиза в този високоинтелектуален и страшно информативен сайт?Е, вярно, къде другаде ще ти съобщат свежа новина за дъ-то на Ким Кардашян?

30

до 26

преди 6 години

Какво значи "най-нагло искат доказателства"?!? Ае, ти си покъртително неадекватен! Естествено, че когато бъдат отправени обвинения, е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО да бъдат представени ДОКАЗАТЕЛСТВА.Нагли били, че искали доказателства?!А, краварите да отправят обвинения без абсолютно никакви доказателства какво е? Демокрация? Краварските служби дори към собствения си президент не спряха да отправят обвинения, а вече 5 месеца едно доказателство не са представили.

29

Хех

преди 6 години

Аз ми е много чудно защо не вземете да си направите един отделен форум само за платени (и от двете "агитки"), а също така и за хора които обичат да използват изрази присъщи на хамали и наркомани (моите уважения към труда на хамалите) и там да си вдигате врявата, да се плюете, и да си заработвате стотинките?

fallback