Снимка: Reuters
fallback

Сирийските власти отхвърлиха американските обвинения, че в един от затворите им има крематориум, който е възможно да се използва за унищожаване на тленни останки на затворници. Според официален Дамаск твърдението е лишено от всякаква истина, предаде Ройтерс.

Oще по темата

Сирийското министерство на външните работи заяви, че с твърденията за крематориум във военния затвор "Седная" край Дамаск американското правителство е измислило "нова, достойна за Холивуд история, която няма никаква връзка с действителността", съобщи агенция САНА.

Стюарт Джоунс, изпълняващ длъжността помощник държавен секретар на САЩ за Близкия изток, заяви вчера, че според американските власти крематориумът е възможно да се използва за унищожаване на тела в затвора. Там също според тях в хода на сирийската гражданска война правителството на Асад е разрешило да се извършат масови обесвания на хиляди затворници.
 

/БТА/

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

11

дедо Мано

преди 6 години

Абе ква работа имат ХАМЕРИКАНЦИТЕ у Сирия? Туй ЖИДОВСКИТЕ слуги са големи ***!

10

Кварска работа

преди 6 години

Те краварите така правят - щом са казали , доказателства им не трябват!Още чакаме доказателствата за Ирак..

9

men

преди 6 години

този филм със същите фабрикации не го ли гледахме вече след втората световна. сега кажете че и жертвите са от хазарски произход и да метаме атомките.

fallback