Владимир Путин. Снимка: архив, Reuters
fallback

Неприемливо е да продължат ракетните изпитания; необходимо е връщане към диалога със Северна Корея. Това заяви на пресконференция президентът на Русия Владимир Путин след въпрос на ТАСС.

Oще по темата

"При всяко положение смятаме и ракетните, и ядрените изпитания за неприемливи, трябва да бъде подновен диалогът с КНДР, да се спре сплашването й и да бъдат намерени начини за мирно решаване на проблемите", каза той, помолен да коментира изстрелването на ракета от Северна Корея.

Русия е категорично против разширяване на клуба на ядрените сили, заяви Владимир Путин.

/БТА/

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

30

до 32

преди 6 години

Севера в руйни няма как да е,но може да бъде в руини!

29

Ангел

преди 6 години

Всички чакат Кимчо да прекрачи границата и ще го запукат стабилно.Китай дори и да не се намеси то ще даде мълчаливо съгласие.Основния въпрос който стой пред Южна Корея и САЩ е как да свалиш режима без да унищожиш цялата държава.Трудно решение имайки предвид промитите мозъци на Северняците за които Ун е Господ.Южна Корея иска Севера здрав а не в Руйни.Затова още го бавят!

28

Анонимен

преди 6 години

До БобиАз "лично мисля", че няма друг начин на мислене, освен лично. И Москва, и Пекин са обезпокоени от една КНДР с ядрено оръжие и далекобойни носители. Заедно с това искат и американците малко да кротнат, защото ако стане война, тя ще бъде голяма война. И всякакви руски глупости за "розата на ветровете" и как радиоактивните материали нямало да достигнат Русия са хитрувания на дребно. Защото нямат механизъм да влияят на онова малкото, дебелото и неуправляемо деебильче!

fallback