Снимка: Reuters
fallback

Марин льо Пен, която претърпя поражение на президентските избори във Франция, може да получи реванш на изборите през 2022 г., заяви пред американската телевизия "Фокс нюз" вчера бившият лидер на Партия за независимост на Обединеното кралство Найджъл Фараж.

Според Фараж независимо от изхода на изборите, евроскептицизмът във Франция е постигнал значителен напредък.

"Смятам, че Марин льо Пен ще стане президент, просто това може да се случи през 2022 г.", каза той пред телевизията, цитиран от ТАСС.

"Ако преди две години бях казал, че Марин льо Пен ще се състезава на втория тур от френските президентски избори и вероятно ще получи около 40 процента от гласовете, нямаше да ми повярват", отбеляза Фараж и изрази надежда, че популярността на водачката на крайнодесния Национален фронт ще продължи да расте.

Британският политик изтъкна, че европейците неизбежно ще се разочароват от принципите и идеите, върху които се гради Европейския съюз.

"Европейският проект е обречен и Брекзит всъщност беше първата крачка по този път", каза той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

53

Анонимен

преди 6 години

Идва края на толерантността към роми и мюслета Индия и Турция ви зовът!!!

52

Анонимен

преди 6 години

Точно това предсказа Жириновски 2016 година,той каза: забравете за Ес до 2021-2022 година така и ще стана глобализма умира 2022 година !!!

51

42

преди 6 години

СМЯХ! ПРЕЗИДЕНТЪТ С БАБА СИ, Т.Е. СЪПРУГАТИ СИ. ДАВАТ ВЕЛИКОЛЕПЕН ПРИМЕР НА МЛАДИТЕ КАК БЕЛИТЕ В ЕВРОПА ДА СКЛЮЧВАТ ИЗВРАТЕНИ И НЕПРОДУКТИВНИ БРАКОВЕ. ДОСТОЙНО ЗА РОМАН НА МАРКИЗ ДЬО САД. ЛОШОТО Е, ЧЕ ТЕ ВЪЗПРИЕХА ПОГРЕШНО МАТЕРИАЛНИЯ ПРОСПЕРИТЕТ И СВОБОДАТА СИ В ТАЗИ ЧАСТ НА СВЕТА, ЗАЩОТО СЕ ПОВРЕДИ ДАЖЕ И ГЕНОФОНДА НА БЕЛИЯ ЧОВЕК, ЗАРАДИ ЕГОИЗМА НИ И ЛЕКОМИСЛИЕТО НИ.

fallback