Снимка: архив, Reuters
fallback

Служител от руската Федерална служба за сигурност (ФСС) и посетител са убити при стрелба в приемната на регионалния клон на ведомството за далекоизточния Хабаровски край. Нападателят е ликвидиран, информира пресцентърът на ФСС, цитиран от ТАСС.

"В 17:02 ч. местно време - 09:02 ч. московско, в приемната на управлението на ФСС за Хабаровски край влезе неизвестен мъж и без да преминава установената зона за технически контрол, започна да стреля по хората", съобщиха служители от пресцентъра.

Загинали са служител на ФСС и един от двамата посетители, намирали се в помещението, гражданин на държава от ОНД. Другият посетител е ранен.

Нападателят е ликвидиран; на местопроизшествието се осъществяват всички необходими оперативно-следствени действия, посочи ФСС.

/БТА/

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

20

До Анонимен 18

преди 7 години

За теб - един пълен иригатор с "Бояришник" в задния проход!. ГоVнийьо, знаеш ли, че думата означава "Глог", който се продава и в нашите аптеки? Че такава напитка няма. Че преди теб само в този сайт е употребена 2877 пъти, преброй ги ако искаш! Че е крайно непочтено да се глумищ с нещастието на 70 бездомници! Че у нас пропорционално повече са се отровили с метанол и то заради печалбата на алчни кръчмари, а там - по грешка. Последно, че ако ми паднеш, ще съжаляваш, че *** те е родила!

19

Анонимен

преди 7 години

До Виновен - ПутинРазбира се! Путин е виновен за гибелта на Помпей, за Лисабонското наводнение, за Фукушима, Хирошима и Нагасаки, за жертвите на Кракатау и Мерапи, за земетресенията в Италия и в Чили, за случилото се в Ница и Берлин и още много неща! От мен - ако ще хапете, правете го интелигентно, отвращава ме тъпотата, а при фобите ня е неизчерпаема.

18

Анонимен

преди 7 години

До Лъжеш като дъртИзобщо не лъже. Доходите в Русия са по-ниски от тези в България. Свършиха лесните пари от скъпия петрол. Мит е руското производство на хранителни продукти и лекарства. Самите руснаци го иронизират. Русия няма традиции в леката промишленост. Изостанала е безвъзвратно и ще и трябват десетилетия. Само че през това време другите няма да стоят на едно място.А стрелецът сигурно е бил превъзбуден от чисто руско сирене с палмово масло и висококачествен алкохол тип Бояришник.

fallback