Снимка: архив Reuters
fallback

Северна Корея показа балистични ракети, които се разполагат на подводници, преди военния парад в столицата Пхенян, предаде Ройтерс.

По-рано днес Северна Корея предупреди САЩ да прекратят "военната си истерия" или да понесат ответни мерки.
Група кораби на американския флот, включваща самолетоносач, се приближава към региона и изолираната държава, която отбелязва 105-ата годишнина от рождението на основателя си Ким Ир Сен, пише БТА.

Oще по темата

Държавната телевизия показа снимки на ракетата "Пукуксон-2", натоварена на камиони. Тя ще бъде показана пред лидера Ким Чен Ун, внук на Ким Ир Сен.

Ким Чен-ун вече пристигна на парада, съобщи ТАСС.

Севернокорейските власти ще нанесат съкрушителен ядрен удар в отговор на всяка провокация от страна на САЩ, заяви Цой Рьон Хе, заместник председател на Корейската трудова партия. "С нашето ядрено оръжие на справедливостта ние ще унищожим ядреното оръжие на САЩ.

Ако САЩ се осмелят на каквато и да е провокация, ние незабавно ще нанесем разрушителен удар, ще отвърнем на ядрената война със свой ядрен удар", предупреди Цой, цитиран от ТАСС.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

70

райт

преди 7 години

До Така е -САМО ЧЕ,КОЛКО ДЪРЖАВИ ВОЮВАХА С/У САДДАМ?МАЙ НЕ БЕ САМО САЩ А КОАЛИЦИЯ ТАКАЧЕ МОЖЕ ДА СЕ *** СЪС САЩ.САМА Е ГОЛА ВОДА.

69

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 88Мен искрено ме забавляват панелни павиани като теб, които са се нагледали на американски филми и вият от възторг "САЩ- това, САЩ - онова"!Слушай си чалгата и си трай-"Русия била наредила изборите в САЩ, Тръмп бил избор на Кремъл"са глупости, с които соросчетата се мъчеха да оправдаят избирането на Тръмп.Никой нормален човек не се лови на такива приказки!И това че не ме кефят краварите как си го размахват, не значи, че съм влюбен в Путин- и болшинството от мислещите са така!

68

Така е

преди 7 години

Тези които са ми наслагали минуси вероятно мислят че победителя е Садам.... Хи , хи ....

fallback