Снимка: Bulgaria ON AIR
fallback

Саид е роден в Бургас, живее в Турция. През 1979 година животът го отвежда в Истанбул.

Три години по-късно се жени и има две дъщери.

Основно място в дома му заема снимката на Мустафа Ататюрк - основател на съвременна Турция и сегашната опозиционна Републиканска партия .

Репортерът на  Bulgaria ON AIR Методи Владимиров разговаря с него за референдума, Ердоган и всичко, което вълнува турците.




 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

20

Европейко

преди 7 години

Каквото искат да правят не ме интересува само да не ми навират религията си в европа. Като мразят европа да не идват и да искат религиозни права. Достатъчно права си имат в арабските държави. Аз как се съобразявам в техните страни с техните обичаи и нрави. Така че да избират или в европа, като европейци или мюсюлмани у тях. Много сме толерантни май. Големи метани им правим. Качиха не се на главните. Лиглювци.

19

Анонимен

преди 7 години

Светска Турция скоро ще е само в миналото.

18

един там

преди 7 години

На това двойното гражданство трябва да се сложи край наистина! Защо прибалтийските страни не дадат на руснаците двойно гражданство? Ние, обаче на турците сме дадем двойно гражданство и онези хем си живеят в Турция, хем идват да гласуват на българските избори! Направете си справка- дори тези руснаци, които живеят в прибалтийските републики, не ги допуснат да гласуват на изборите там! За някакви си пришълци, дето идват от Русия да гласуват, изобщо не може и дума да става!

fallback