Снимка: БТА
fallback

Палестинец намушка смъртоносно с нож британска туристка в трамвай близо до Стария град в Ерусалим, съобщи говорителката на израелската полиция Луба Самри, цитирана от Асошиейтед прес.

25-годишната жена, почина скоро след като беше настанена в болница в критично състояние, съобщи Медицинският център Хадаса. Първоначално беше съобщено, че израелка е била намушкана с нож, съобщава БТА..

Нападателят на британската туристка в Ерусалим е бил неутрализиран и задържан от силите на реда, предаде Франс прес.

Според Шин Бет, израелската служба за вътрешна сигурност, нападателят Джами Тамими е 57-годишен. Мъжът е жител на Източен Ерусалим, в миналото е бил хоспитализиран след опит за самоубийство и е бил осъден през 2011 г. за сексуално посегателство над дъщеря си.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

27

Денди

преди 7 години

Палестинците са гадни камикадзета-убиват,самоубиват се,знаят,че няма да спечелят нищо....макар,че са *** араби-*** смрадлива ***-която трябва да бъде заличена и може би им се привиждат само смрадливи арабски девственици.Ако светът беше обърнал внимание на думите на Израел,сега нямаше да сме на това дередже.

26

муспи

преди 7 години

Някой вестник да пише каква е англичанката - еврейка, чернячка или от вече изчезващото малцинство бледолики? Общо, уредено мълчание - значи еврейка! Може да го приемем като приятно ориенталско сюксе.

25

До 9

преди 7 години

Как така всичките разбрахте, че става въпрос за 1) религиозен и 2) мюсюлманин? В Палестина живеят както шиити и сунити, така и християни. Предрасъдъци в действие... Дори и да става въпрос за мюсюлманин, по-малко намушкана ли би била жената ако го направи християнин или еврей?Никъде в статията не пише, че извършителят е викал "Аллах е велик!". Отново фантазия базирана на предрасъдъци. А християните тук-там избиват хора, които дори само изглеждат като мюсюлмани - само преди два месеца, Квебек.

fallback