Снимка: Reuters, архив
fallback

Метростанция "Приморская" в Санкт Петербург е затворена заради съмнение за експлозив. Задържан е мъж, у когото е открито съоръжение, наподобяващо граната, но от картон.

Oще по темата

Заради анонимни сигнали за бомби бяха затворени и други две метростанции - "Сенная" и "Пионерская". Съмнителни устройства обаче не бяха открити, съобщават руските медии, предаде Нова тв.

Взривно устройство е било обезвредено в жилище в Санкт Петербург, съобщиха местните власти.

Първите седем етажа на сградата са вече проверени и евакуираните хора се връщат по домовете си. Следователи продължават проверката на 8 и 9 етаж.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

10

Анонимен

преди 7 години

Една новина днес попари посрашките, Украйна получи безвизов ружим за ЕС. ПОВЕЧЕТО УКРАЙНЦИ НЯМАТ ПАРИ ДА ИЗЛЯЗАТ ОТ СЕЛОТО СИ А ТЕЗИ КОЙТО ИМАТ СА ОТ ДЕСЕН СЕКТОР ЧЕСТИТО НА ЕВРОПА хахаха

9

Анонимен

преди 7 години

До даГосподин русофил преди да пишете че съм лъжец проверете днес какво е гласувал ЕП. Политическото решение за отпадането на визите е гласувано и остава само то да бъде публикувано в официалния орган на ЕП. 21 дни след публикуването му безвизовият режим за Украйна става омразен факт за цялото русофилство по света. Сега очаквам да се извиниш ако имаш останала доблест и чест(за съжаление русофилството убива всякаква доблест, чест и честност) за обидата че съм лъжец.

8

да

преди 7 години

До Анонимен 8Лъжец ....

fallback