Снимка: БТА, архив
fallback

Френски официален представител съобщи, че 18 души са били ранени при случайна експлозия, предизвикана от неправилно боравене с огън, по време на панаир в северно предградие на Париж, предадоха Асошиейтед прес и ТАСС.

Представител на прокуратурата на департамента Сен Сен Дени уточни, че петима от пострадалите, включително едно дете, са приети в болница в тежко състояние. Взривът станал по време на карнавал в град Вилпент, в който участвали местни деца и семействата им. Сред пострадалите е и кметът на града.

ТАСС отбелязва, че експлозията станала, когато била запалена направена от шперплат фигура на приказен персонаж. Според пожарникарите организаторите са използвали бензин, чиrто пари са се възпламенили във вътрешността на фигурата, което довело до взрива.

В карнавала, който традиционно се провежда в началото на пролетта, са участвали около 1000 деца. (БТА)

*Информацията е обновена към 23.00 часа.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

18

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 17Ами ето ти детайли от място - Убитият китаец, без право на пребиваване, тръгнал да напада полицая, който е дошъл да и, каже да спрат скандал и викове.Протестите в Париж се оглавяват от китайските мафии които се възползуват от случая и искат да се наложат над мирните китайци които живеят в 13ти арондисмент.Иначе няма никога никакви проблеми, китайците, виетнамците бачкат яко, децата им са първи в класа , носят френски имена, интегрирани са и стават доктори, инжинери и т н

17

Анонимен

преди 7 години

СВЪРШИЛО МИ Е НАКАЗАНИЕТО:-)ЗАЩО НЕ ПИШЕТЕ ЗА ПРОТЕСТИТЕ НА КИТАЙЦИТЕ ВЪВ ФРАНЦИЯ! КИТЦИТЕ СА НА БУНТ В МОМЕНТА ТАМ...ЗА ПОЛИЦЕЙСКОТО НАСИЛИЕ И ЗА УБИТИЯ КИТАЕЦ...ЗАЩО МЕДИИТЕ МЪЛЧАТ ЗА ТЕЗИ ПРОТЕСТИ В ЗАПАДА...В ЛОНДОН СЪЩО ИМА ПРОТЕСТИ!!!

16

Анонимен

преди 7 години

Проба: Наказан ли съм още!:-)

fallback