Снимка: Flickr
fallback

Британец почина, след като собственият му домашен любимец го нахапа, докато той давал интервю за документален филм, съобщи "Гардиън".

41-годишният Марио Перивайтъс бил в дома си със снимачния екип на документален филм, когато кучето му, порода стафордширски бултериер, го нападнало и го захапало за врата.

Репортерите и операторите повикали линейка и Марио бил веднага откаран в болница. 2 часа по-късно обаче починал от кръвозагуба.

Съседи на загиналият споделят, че го познават от дълго време. В деня на инцидента от апартамента на Марио се чул страшен шум. Според съсед от долния етаж, когато мъжът бил нападнат, започнал да крещи за помощ.

Кучето е задържано и затворено в приют. Агенцията за опасни породи обаче не смята, че стафордширските бултериери са опасна порода.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

16

Кирил Софийски

преди 7 години

Кучкарски неволи ! Какво ще кажат тук измислените кучезащитници ?!?! Гледам коментарите им . Когато животните им ни хапят нас ,нищо не било станало според тях . Но когато ги хапят тях , олеле ,трябвало да се убиват незабавно ! Ха-ха-ха !

15

Проверете и пишете!

преди 7 години

От това което се пише ,до това което е истина е от небето до земята. В ,,Блясък" бяха написали че новородено е нахапало израждащата акушерка ,,до смърт"Какво ли щяхте да напишете ако беше се появило като новина в нета.Много първосигнално реагирате на ,,сензациите" на жадните за лоши новини журналисти.

14

Анонимен

преди 7 години

комарите убиват много повече хора.

fallback