Снимка: БТА
fallback

Неизвестен мъж е нападнал тази сутрин военни, патрулиращи из залите на парижкото летище "Орли", предаде ТАСС, позовавайки се на френска телевизия.

Нападателят е действал сам, като той се хвърлил към военните и се опитал да изтръгне оръжието на един от тях. По данни на телевизията веднага бил неутрализиран от патрула. Чути са и изстрели, в резултат на които нападателят е убит.

Мъжът се укрил в един от магазините на летището, но бил убит от членовете на военния патрул. Това се случило към 7,30 часа по Гринуич. Няма ранени.

Инцидентът станал в южния терминал на летището, второто по големина в Париж и Франция и разположено на двайсетина километра южно от френската столица.

Сградата на терминала е отцепена, намиралите се в нея хора са евакуирани, натам са тръгнали специални части на полицията.

Временно са спрени полетите и на двата терминала на летище "Орли". Самолетите се насочват към "Шарл де Гол", съобщи Ройтерс.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

26

хаха

преди 7 години

В Руския кeнеф за сравнение над 40 000 души умират годишно от пиене на препарати, съдържящи алкохол. И платените рyски кyчки тръгнали да се смеят на европейските ценности.

25

Анонимен

преди 7 години

Ако питате Франсоа Оланд обаче той ще потвърди че Франция се радва на изключителна стабилност вследствие стриктното придържане към евроатлантическите ценности и принципи.

24

анонимен

преди 7 години

До Пошла Пикла С коментари като твоя се пропуква толерантността, която и без друго е много крехка. Антибежанска пропаганда има в България и такива като теб участват в нея.

fallback