Снимка: Архив, Reuters
fallback

Според национално проучване Лондон оглави класацията на най-недружелюбните градове във Великобритания, следван от Оксфорд и Плимут, пише в. "Метро", цитиран от БТА.

Изследването било проведено от кредитната компания "Провидънт" и обхванало 2 642 поданици на Нейно Величество. Анкетата включвала въпроси относно това колко гостоприемни и приветливи са съседите и колегите в различните градове, дали злословят и дали лесно може да се почувства духа на общността.

Навъсените лондончани получили общо едва 6,44 точки по десетобалната система. В столицата с 8,7 -милионно население хората се чувствали доста отчуждени един от друг.

За истински грях се считало да заговориш някого в метрото, никой не познавал съседите си по име, още по-малко им обелвал и дума.

На другия край на класацията се озова град Йорк, като получи резултат от 7,47 точки по десетобалната система и бе обявен за най-дружелюбния град на Обединеното Кралство. Веднага след него се наредиха Глостър със 7,32 точки и Суонзи със 7,31.

Лондон попадна в челните места и в други отрицателни категории. Той е третият най-малко сигурен град и третият най-нещастен град във Великобритания.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

15

муспи

преди 7 години

Никой не е мразил България (не е лакействал така усърдно пред евреите по българския въпрос) както Англия. Умразата й през вековете е истерична. Всичките им правителства са мразили България и след двете войни са искали да се закрие като държава. Маргарет Татчер е мразила всичко ог Белград до Владивосток. - Тази гадна Русия ще стане скоро 15 милиона! - Искахте да кажете 50?! - Нее, точно 15!!! - Не копай гроб другиму, сам ще паднеш в него! - българска погонорка.

14

do 3

преди 7 години

До Анонименne ti e bilo hubavo .kav 4e p si diril togava tamo?

13

Пешо

преди 7 години

Със сигурност никой неможе да ни задмине нас по недрюжелюбност

fallback