Снимка: Архив, Reuters
fallback

От 1 декември отпадат всички ограничения за българските граждани, пътуващи до Канада. Това стана ясно, след като Отава обяви официално графика за премахване на визите за български и румънски граждани.

Още от 1 май в страната ще могат да влизат без визи българските граждани, които през последните 10 години са имали канадска виза, както и тези, които имат валидна виза за Съединените щати, пише bTV.

Канада обаче все още ще изисква от българските граждани да си издадат електронно разрешение за пътуване.

До облекчения режим за пътуване се стигна след подписването на споразумението за свободна търговия между Европейският съюз и Канада.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

55

!

преди 7 години

До Анонимен 56,като ти плащат за глупави поддържащи мутрите постове, поне да ти бяха казали и точно как да ги пишеш, че да не разсмиваш хората!Ама то сред вашинте поръчители грамотни и умни хора няма.

54

28,

преди 7 години

До Анонимен 28,Благодаря- Това, както и предполагах, си е същото като визов режим - т.е. пътуването ти отново не е свободно и зависи от някой, който трябва да го разреши!Значи статията е лъжа и ние пак се продадохме за без нищо, а политиците, подписващи споразумения, си писаха по един актив без покритие!

53

Жоро

преди 7 години

НЕ ОТПАДАТ ВИЗИТЕ, ЕЛЕКТРОННОТО РАЗРЕШЕНИЕ Е ВИД ВИЗА БЕЗ НЕГО НЯМА КАНАДА ПАК НИ ГООООО.....

fallback