Снимка: Reuters, архив
fallback

Президентът Доналд Тръмп каза, че медиите не отразяват както трябва екстремистките нападения, предаде Асошиейтед прес.

В речта си вчера в Централното командване на САЩ в щата Флорида Тръмп каза, че медиите не обръщат достатъчно внимание на екстремистки атаки като тези в Сан Бернардино, Калифорния, в Бостън или в Париж.

"Радикалните ислямски терористи са решени да нанасят удари в нашата земя. Стигнали сме дотам, че дори не се съобщава за това. А в доста случаи много, много непочтеният печат дори не иска да пише. Те имат причини и вие сте наясно с това", коментира той.

По-късно на въпрос за изказването на президента прессекретарят на Белия дом Шон Спайсър отвърна: "Президентът беше съвсем ясен". Според Спайсър Тръмп е на мнение, че "протестите се преувеличават, а нападение или осуетено нападение не се отразява по същия начин".

По-късно Тръмп отправи остри нападки срещу американските медии и специално срещу "Ню Йорк таймс", който написа, че новият президент е в изолация в Белия дом, а неговите служители нямат никакъв опит, предаде ДПА.

(БТА)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

50

До Циник

преди 7 години

"Тръмп (за мен) е легално новоизбрания президент на САЩ! ФАКТ!"От време на време прочиташ ли какви шедьоври пишеш? Може би си желал да напишеш "легитимно", но явно толкова са ти възможностите. Да, факт е, че той е легитимно избраният президент, както е и факт, че за него са подадени по-малко гласове, отколкото за Хилъри, според данните на тяхната ЦИК. И не зная защо това вбесява и него и такива, като теб, които може би пропускат да си пият хапчетата.

49

Анонимен

преди 7 години

"Тръмп каза, че медиите не обръщат достатъчно внимание на екстремистки атаки като тези в Сан Бернардино, Калифорния, в Бостън или в Париж."Ами то ако се разровят по надълбоко особено в терористичните актове в Бостън и Париж ще стигнат неминуемо до дългата ръка на ФСБ и приятеля на Тръмп вожда Путин

48

И още - 2

преди 7 години

Освен това, възниква въпросът, кой финансира всичко това? Да облечеш в еднакви костюми цели тълпи от гетата?Също така, прави впечатление, че целта на повечето от тези протести е да изпотрошат каквото могат и да създават хаос, а не да се борят организирано за постигането на положителни промени.Помни ли изобщо някой извън САЩ как се промени животът на обитателите на гетата вследствие на "Рейгъномиката"- вместо помощи,намериха трудова заетост и на най-неуките сред тях. Днес няма и помен от това!

fallback