Снимка: БТА
fallback

Президентът на САЩ Доналд Тръмп заяви, че не е честно "хейтърите" да го свързват с руския му колега Владимир Путин, при положение че Барак Обама е сключил споразумението с Иран, предаде Асошиейтед прес.

"Не познавам Путин, нямам никакви сделки в Русия, а хейтърите полудяват - Обама обаче може да сключва споразумения с Иран, номер едно по тероризъм, няма проблем!", написа Тръмп в Туитър.

Обама помогна за сключването през 2015 г. на споразумението за ядрената програма между Иран, САЩ и още пет световни сили, което предвижда Техеран да ограничи производството си на обогатен уран в замяна на отмяна на международните санкции.

Тръмп е критик на споразумението.

Веднъж се похвали колко добре познавал Путин, но оттогава се отметна от думите си на фона на обвиненията за намеса на Русия в американските избори, отбелязва Асошиейтед прес.

/БТА/

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

11

Анонимен

преди 7 години

Тръмп не се скара с кой ли не. Скара се с тея, дето смучат американската икономика и бюджет. Само с тях. И е прав, защото ако не го направи дълга им ще достигне размери, дето могат да бъдат неутрализирани само от световен катаклизъм. Аз лично не желая такива събития по време на МОЯ живот. Ти ако искаш, си го организирай самоубийството самостоятелно. Не намесвай другите.

10

Анонимен

преди 7 години

Странно е също, че Тръмп използва думата "хейтъри" по адрес на другите. В момента в САЩ аз не виждам по-голям хейтър от него. За краткото време откакто е на власт успя да се скара с кой ли не и най-вече с приятели и партьори. Освен това е изявен женомразец, не харесва черните и латиносите, мигрантите, мюсулманите, ....изобщо всички освен себе си.

9

Анонимен

преди 7 години

Няма по-добри политолози от българите, особено в този форум! Пък и не само по политически въпроси сме добри...знаем всичко за всички, раздаваме правосъдие и съвети, определяме кой какво да прави, че и как да го прави....голема сме работа!

fallback