Снимка: БТА, архив
fallback

Загрижеността за тежкото състояние на бежанците е дълг и страхът от тероризма не е основателна причина да им се отказва право на убежище, заяви днес френският външен министър Жан-Мар Еро, цитиран от Ройтерс.

Oще по темата
Еро направи това изявление, след като президентът на САЩ Доналд Тръмп подпис указ, ограничаващ достъпа в САЩ на граждани на седем страни с предимно мюсюлманско население.

"Приемането на бежанци е дълг на солидарност. Тероризмът няма националност. Дискриминацията не е решение", подчерта външният министър.

Вчера френският президент Франсоа Оланд призова в телефонен разговор Тръмп да зачита бежанците. (БТА)
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

158

България да слага ви

преди 7 години

България да изисква визи тогава на всички хора с Ислямски имена. Без значение Французи ли са Германци ли са, по същество Мюсюлманите са последователи на терориста педо.фил Мухамад. Затова колкото по-малко мюсюлмани в твоята държава толкова по-добре.

157

Анонимен

преди 7 години

Нека бившите колониални империи и тези които разбутаха кошера на Близкия и Среден изток сега си ги приберат.В България свободни места за настаняване има само в домовете на политиците предатели на нац.интерес,*** и тези от НПО.

156

Наблюдател

преди 7 години

Ами да се приготват, че има поне 1 милиард " бежанци" дето се канят да им "идват на гости"! Явно ще трябва много да пострадат за да разберат....

fallback