fallback

Почти цялото дигитално наследство на настоящия президент на САЩ Барак Обама ще бъде архивирано. Но най-вероятно прощалният му пост в Twitter ще остане най-популярният, откакто съществува акаунтът му, предава CNEТ.

Oще по темата

"Благодаря ви за всичко", пише Обама. "Последната ми молба е същата като пръвата. Моля ви да вярвате - не в моята способност да създам промяната, а във вашата собствена", написа президентът, който скоро ще прехвърли акаунтът в ръцете на Доналд Тръмп.

Прощалната му реч също беше широко коментирана в Twitter, от звезди като Мадона, Стивън Кинг, Рийз Уидърспуун и още много, които също се сбогуваха с президента Обама.

Досега най-популярните туитове на Обама са за узаконяването на еднополовите бракове, високата цена на поддържането на затвори, инцидентът с училищния часовник на Ахмед Мохамед, както и самото присъединяване на президента в Twitter.

Президентският акаунт @POTUS има повече от 13 милиона последователи, а личният - @BarackObama - над 80 милиона, отбелязва Асошиейтед прес.

Thank you for everything. My last ask is the same as my first. I'm asking you to believe—not in my ability to create change, but in yours.

— President Obama (@POTUS) 11 януари 2017 г.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

21

Dunda

преди 7 години

Ах, чак пък и "прощална носталгична реч на Обама". Как може да сте толкова сляпа и ***! Малко се огледайте наоколо и не проливайте незаслужено сълзи!!!

20

А1

преди 7 години

Обама и протежетата му баба Килъри и баба Меркел, Камерън и Оланд докараха такава "промяна", че светът, САЩ и Европа още дълго ще се наложи да сърбат попарата им!Подпалиха Бл.Изток, създадоха чудовището ИД, кризата с "бежанците и последвалите ги терористични атентати!Едноетажна и провинциална Америка се пробуди от летаргията си и му би дузпата на протежето му Килъри и това на неолибералната световна клика пращайки ги на три букви в гората.Bye, bye...,твойта....... и никога повече!

19

сбогом

преди 7 години

Сбогом ***.Сбогом Хилъри/Моника/

fallback