Снимка: кадър YouTube
fallback

Полицията в Лос Анджелис задържа нарушителя, който в новогодишната нощ пренаписа култовия надпис на Холивуд и го преиначи на Hollyweed, съобщи в."Лос Анджелис таймс", цитиран от световните агенции.

Oще по темата

Арестуван е 30-годишният Закари Коул Фернандес, който сам се е предал на органите на реда.

В полицейския участък той пристигнал, придружен от адвоката си. Срещу него било повдигнато обвинение за дребно нарушение и е бил освободен под гаранция от 1000 долара, информира БТА.

Пред съда Фернандес ще бъде изправен на 15 февруари.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

15

Анонимен

преди 7 години

До до 10Вандалско, *** кожух миризлив!

14

Анонимен

преди 7 години

Голямо чудо! Голямо престъпление! Светотатство! Ми точно си го е казал човекът - "плява" - това произвежда Холивуд. Преди правеше и хубави, смислени филми, филми с идея, филми за справедливост, за човещина, филми , пълни с радост. *** беше малко... А сега - обамащина, бой, кървища, вампири - основна тема, извратенящина , пъшкащ секс, изкуствена "любов", изобщо - тъпня. Така че вместо да глобяват човека, да го наградят за гражданска доблест.

13

Анонимен

преди 7 години

До УМЕН ГУЩЕР и 7този дето се е предал може дори да не е извършителя. За 1000 долара глоба, някой е решил да стане известен. Сага журналястите ще го поканят по няколко телевизии да си каже защо го бил направил. Ама нали си Умен Гущер, сещай се сам другия път

fallback