Снимка: БТА
fallback

Германски полицаи застреляха мъж, нахлул в полицейски участък, размахвайки нож, предаде ДПА. Нападението е било извършено в участък в град Дуизбург вчера вечерта, но за него бе съобщено днес.

Нападателят бил на 43 години. Преди да нахлуе в участъка той нападнал трима случайни минувачи в района и ги ранил. Един от тях е в тежко състояние.

Когато мъжът нахлул във фоайето на полицейския участък, полицията първо го напръскала с лютив спрей, но това не го спряло и той влязъл в едно от помещенията и заплашил полицаите там. Тогава те открили огън по него и го ранили в крака и във врата. Той е починал от раните си, пише БТА.

Полицията съобщи, че нападателят в миналото е имал проблеми с наркотиците, но сега не става ясно дали е бил под влияние на дрога или алкохол.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

39

мюслимски

преди 7 години

***

38

БАЧКАТОР

преди 7 години

Не му се е получил тахаруш-а и се е изнервил човекът. Гяурките не са му обърнали внимание и той е решил да мъсти.

37

МУСАка

преди 7 години

Изглежда германските полицаи са също заразени от безгранична любов и толеранс. Добре, че не е имал бомба, защото е щял да ги избие като кучета.Единствената разлика може би между техните и нашите в този случай ще бъде, че нашите полицаи може би сега щяха да ги съдят защо са нарушили правата на човека и са му отнели насилствено живота.

fallback