Снимка: БТА
fallback

Общ преглед

Над 500 храбри колоездачи не се изплашиха от мразовитото време в Москва и участваха в колоездачен поход по улиците на руската столица, предадоха световните агенции.

Някои от участниците се бяха дегизирали като Дядо Коледа и като неговия руски еквивалент Дядо Мраз.

Велопоходът премина покрай бреговете на река Москва, пресичаща руската столица.

Колоездачите въртяха педалите в леденото време в продължение на 15 километра. Целта на велопохода беше да се насърчи използването на велосипеди в Москва, където традиционно "властват" колите, пише БТА.

Температурите в Москва падат през нощта до около минус 30 градуса по Целзий. В идните дни обаче се очаква затопляне и във вторник се очаква минус 7 градуса.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

21

Анонимен

преди 7 години

До РашкоО, да... Ти вчера се върна от там...Бас ловя,че от скапаната си панелка в Гевгелийски слизаш в Центъра веднъж за Великден и никога не си минавал по-наизток от Константин Величков...Москва е един от най-красивите градове в Света, умньо...само че е също така по-скъп от НЙ и Токио, та затова п.ръдльовци като тебе ше го гледат само на картинки и ше си избиват комплексите по д.ървеняшки форуми в третокласни бг-сайтове...

20

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 9А когато в главата ти има само бръмбари - също....

19

Анонимен

преди 7 години

Събрали се сороската банда на обратните са обсъждат великата Русия! Че къде се е чуло на котката да й дреме какво мислят евро гей мишоците?!

fallback