Снимка: архив, Reuters
fallback

Руското министерство на отбраната започна да намалява войсковата си групировка в Сирия. От зоната на конфликта ще се изтеглят първо корабите в състава на групата, изпратена от Северния флот на Русия, начело със самолетоносача "Адмирал Кузнецов". Това съобщи началникът на руския Генщаб армейски генерал Валерий Герасимов, предаде ТАСС.

Министерството действа въз основа на решение на върховния главнокомандващ - президента на Русия Владимир Путин, посочи военачалникът.

Герасимов напомни, че от 30 декември в цяла Сирия влезе в сила примирие, което обаче не засяга международните терористични групировки "Ислямска държава" и "Джебхат ан Нусра", известна днес като "Фатах аш Шам".

/БТА/
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

167

анонимен

преди 7 години

До Анонимен МАЛКО СА

166

Анонимен

преди 7 години

Какво би станало ако например утре спре АЕЦ Козлодуй, поради липса на гориво?Кой доставя това гориво на България. Енергийната ситема има водещи източници. Това не са вятърните централи или слънчевите панели.

165

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 230Чети преди да пишеш. Написал съм конкретна енергетика, не цялата. Която е около 35% от енергетиката например на източното крайбрежие. Това не го казвам аз а хора като Спенсър Абрахам, бившия енергиен министър на Буш.https://youtube/watch?v=bExhU1IGR1kТака, че сега бегом до антидепресантите ;-).

fallback