Снимка: Reuters
fallback

Ранената българка в Истанбул е стабилизирана, но засега лекарите се въздържат от прогнози на този етап. Тя е била посетена от консула Надежда Нейнски.

Тя очаква скоро от България да пристигнат в Истанбул родителите на пострадалото при атентата в новогодишната нощ момиче.

"При стрелбата в нощния клуб терористът е засегнал белия дроб и гръбнака на сънародничката ни. От етични съображения няма как да съобщя името, заяви Нейнски, цитирана от "24 часа".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

22

Greenland

преди 7 години

*** знаете ли че за 1 месец в Норвегия мога да изкарам толкова колкото вие за 2 години в България така че мога да си ходя където реша спрете да пишете тъпотии подведени от злобните ви дребни душички

21

Анонимен

преди 7 години

Горкото момиче ако чака тая да помогне събирайте средства хора!Надежда Нейнски къф консул е тая кифла докога пидори и хурви ще представляват страната, Стига вечеЗа консул, дипломат се иска перфектен човек специално отсят и подготвян десетилетие в специализирано учебно заведение и най вече да е нормален , а не луд за връзване.

20

Анонимен

преди 7 години

Отчайващо! Толкова злоба и злословие... Какво значение има кое е момичето: име, произход, защо била там...? Жалко за всички пострадали! Хора ли сте? Или пионки за изграждане на международни конфликти?

fallback