Снимка: Bulgaria ON AIR
fallback

Снощи два протеста бяха организирани в Берлин - на националисти и либерали.

"Ние сме тук, за да покажем, че сме толерантни за това Берлин да остане отворен към хората. Неонацистите използват ситуацията от понеделник като инструмент да затворят Берлин и Германия", посочи един от протестиращите либерали пред Bulgaria ON AIR.

Едните протестираха срещу политиката на отворени врати на правителството, а другите в подкрепа на бежанците и под надслов "Любовта ще победи омразата".

Полицейското присъствие беше засилено, но до сблъсъци между двете групи не се стигна.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

38

АнтиТолераст

преди 7 години

Аха пак дават протеста на умните и красивите, а другите, които протестират не ги интервюират, защото ще вземат да кажат истината, която се вижда от всички, стига да не са слепи. А най-малоумното е терористи да убиват собственият ти народ, а ти да ходиш да протестираш в подкрепа на същите тези терористи. Колкото и да са им платили на тези умни и красиви, не си струва. Това са кървави пари. С тези пари копаеш гроба на собствения си народ и го убиваш индиректно. Убиваш бъдещите поколения...

37

Анонимен

преди 7 години

"Повечето хора в Западна Европа така са зомбирани , че не могат да мислят без правителството да им каже как"Мислят точно както и в България. Тук също се организират и такива протести със сърчица. Гневни са мнозинството, но ги е страх от смяна на системата, защото тогава могат да загубят много от собствените си свободи и освен това може да се стигне до пагубна икономическа криза.

36

Анонимен

преди 7 години

Нека идват при вас всички тези полусъщества, но после не ревете.

fallback