Снимка: БТА
fallback

Пет души са загинали, над 50 са ранени, а двама остават затиснати, след като трамвай се преобърна тази сутрин в Южен Лондон.

Oще по темата

Ватманът е арестуван, предаде Ройтерс, като се позова на полицията.

"Неуточнен брой хора са откарани в болница с наранявания и, за жалост, можем да кажем, че има и загуба на човешки живот", каза заместник-началникът на Британската транспортна полиция Робин Смит.

"Твърде рано е, за да потвърдим някакъв брой", допълни той.

По-късно говорител на транспортната полиция заяви, че ватманът на трамвая е бил арестуван, както и че пет души са загинали.

Говорител на лондонската служба за спешна медицинска помощ каза, че 51 души са били откарани в болница, като някои са с тежки травми.

/БТА/

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

6

Tottenham

преди 7 години

ami az pred vas tryabva da malchali il ne 16 g sam v london

5

Анонимен

преди 7 години

Съболезнования: (Аз обичам Англия. Може би защото прекалено много обичам английска/британска музика и певци, които са много харизматични хора. Винаги като си пусна песента на Елтън Джон - Made in England, чувствам нещо специално, все едно това ми е втората родина. Също и когато видя британския флаг. Англичаните са свободни по дух хора. Не може да се отрече, че са дали на света велики личности и култура. Или както се казва в песента: Ако си създаден в Англия, ти оставаш завинаги!

4

Анонимен

преди 7 години

До ха хаЛондон не е само City, Chelsea и Westminster. С изключение на определени места останалото си е колониална циг'ания и май'му'нарщина. Нормалните бели хора са изчезващ вид. Повечето от населението рядко стига до колеж - разбирай обучение след 9 клас. За да излиза по-евтино на богатите е създаден на по-ниско ниво т.нар. колониален социализъм. Но ние нямаме бивши колонии от които някои да сме крали и сме се запътили към социалистически колониализъм с мигрантски елементи.

fallback