Снимка: Reuters
fallback

Огромна дупка зейна насред булевард близо до главна железопътна гара в Южна Япония и наложи спиране на движението в околната зона, предаде ДПА.

Дупката се отворила близо до гара Хаката в град Фукуока на японския остров Кюшу в 5,15 ч. местно време и не преставала да се увеличава. При рухването на настилката били засегнати и електрически кабели и се стигнало до прекъсване на електричеството на международния терминал на летището в града, което е на два километра от железопътната гара, допълва ТАСС.

Властите са започнали евакуацията на обитателите на околните сгради, след като се появиха информации, че може и те да пропаднат. В района се долавя и мирис на газ.

Предполага се, че причина за инцидента е строителството на подземна железопътна мрежа.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

22

Анонимен

преди 7 години

Там е била землянката на комунистите за тайни срещи преди изборите.Къде е бил Сергей при пропадането ?

21

Анонимен

преди 7 години

До ЯпонофилОди тогава да живееш у япония. Като се върнеш, па ша те питам как е..? Европа е 100 пъти по-добре, в България също е по-добре от япония.Познавам 2 *** които са живяли в Токио. Замисли се защо Японците са най-застаряващата нация на земята?Буквално си правят харакири.

20

Японофил

преди 7 години

До Анонимен 19Когато ги връхлетяха природните катаклизми и множество народ остана без храна и вода ставаше така: Идва камион с вода - нареждат се в колона по един.Взимаш вода, заминаваш, взимаш вода заминаваш.Ако свърши чакаш следващия камион.у нас щеше да има смъртни случай от бутане и сбивания.

fallback