Снимка: архив Reuters
fallback

Бившият лидер на Партията за независимост на Обединеното кралство (ЮКИП) Найджъл Фараж заяви, че през 2019 г. може да се завърне в голямата политика, ако Великобритания не излезе от ЕС, предаде ТАСС.

"Ако Брекзитът не стане Брекзит, през 2019 г. ще се завърна", каза Фараж на среща в Стокхолм на представители на крайнодесни и евроскептични партии от Европейския парламент.

Фараж смята, че излизането на Великобритания от ЕС ще послужи като пример за други европейски страни. Той също така вярва в победа на Доналд Тръмп на президентските избори в САЩ, отбелязва ТАСС.

"Най-голямата заплаха за Запада е джихадът и затова искаме президентът Путин да е на наша страна. Нужен ни е нов подход и смятам за правилна изразената от Тръмп готовност да се срещне с него", каза Фараж, цитиран от в. "Дагенс нюхетер".

(БТА)

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

17

Анонимен

преди 7 години

АКО ВЕЛИКОБРИТАНИЯ НЕ ИЗЛЕЗЕ ОТ ЕС ДО КРАЯ НА 2017-ТА ТРЯБВА ДА СЕ СВАЛИ ПРАВИТЕЛСТВОТО ТАМ А ТОВА ЗНАЧИ АБДИКАЦИЯ НА КРАЛСКОТО СЕМЕЙСТВО!!!ТО Е ЯСНО, ЧЕ КРАЛСКОТО СЕМЕЙСТВО УПРАВЛЯВА А НЕ ИЗМИСЛЕНИЯ ИМ ПРЕМИЕР НАПЪЛНО ИЗМИСЛЕН!!!!

16

ВЪПРОС

преди 7 години

Този Д.ришльо нали лаеше против Русия ?

15

Анонимен

преди 7 години

От 16г. Путин се опитва хем да има царски статут, хем да управлява по комунистически. Е,не става така!

fallback