Снимка: Instagram
fallback

Бежанецът от Сирия Антонио Сюлейман стана звезда в киното. Мъжът участва във филми за възрастни, откакто пребивава в Германия. Историята на младия човек е публикувана в Daily Mail.

Както разказва изданието, 19-годишният Сюлейман е пристигнал на 15-годишна възраст в Германия с родителите си. По думите на сириеца, той винаги е мечтал за кариера в порно индустрията, но в родината му подобна "професия" е напълно забранена.

Младият мъж харесва свободата, която му дава Европа. Тук той вече се е снимал в няколко продукции. Най-известната от тях е "Арабският крал" (The Arabian King).

Антонио все пак се жалвал, че и в Германия не му дават покой някои пуритански настроения на бившите му сънародници. Земляците му го намирали в социалните сайтове, съдели го и му пишели заплашителни съобщения.

В отговор на тези предразсъдъци Антонио предлагал моралистите да не нападат него, а "онези, които са доволни от атентатите във Франция".

Сюлейман твърди, че със своето "творчество" иска да разруши стереотипите на европейците за мигрантите от ислямските страни.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

60

Анонимен

преди 7 години

Ами те българските мъже не са приятни точно защото имат много общо с манталитета и външността на тези източни и ориенталски екземпляри и много малко общо с цивилизацията. Та там е проблема.............

59

Жена

преди 7 години

Тука някаква женица се изцепи с коментари колко не ставали българските мъже и какви страхотни пичове били арабите.Първо, щом не може да си намери читав българин, значи тя не става.Щото читави българи има, ама не се занимават с нея явно.И второ, щом предпочита да бърши немити *** инструменти, избора си е неин, не ни дължи обяснения.Някой предвидливо и предложи да се се разходи до Сирия, там ще има възможност да контактува на воля с така любимите си екземпляри. Тя обаче удобно не го чу ... :))

58

пенко

преди 7 години

Порно триенето на материите е приоритет на КАПИТАЛИСТИЧЕСКАТА ДЕМОКРАЦИЯ ,не на МЮСЮЛМАНСКАТА ИЛИ "СОЦИАЛИСТИЧЕСКА" такава /па дори и хростианска -без *** католици/!! ТОВА ,ЧЕ НАШИТЕ СИНОВЕ СЕ ТРИЯТ В НАШИТЕ ДЪЩЕРИ С ЦЕЛ МАНГИЗИ- Е ИНОВАЦИИ и ТЕХНОЛОГИИ . Кофти е ,когато нашите синове се трият в нашите синове и щерките така !!! Кофти е ,когато парите са не за тези ,които се "ТЪРКАТ" един в друг , А ЗА ТЕЗИ ,КОИТО НЕ МОГАТ ДА ГО ПРАВЯТ !?!?

fallback