Снимка: Twitter
fallback

Двадесет и шест души бяха ранени тази сутрин, когато двуетажен автобус се блъсна в железопътен мост в Лондон, предаде Ройтерс.

Петима от ранените са били откарани в болница, допълва ДПА. Инцидентът станал в Тотнам в северната част на столицата, уточнява Ройтерс.

В спасителната операция са участвали две пожарни коли и петнайсет пожарникари. При удара горната част на автобуса е била направо отрязана от моста. Пожарникарите е трябвало да окажат помощ на трима души, оказали се заклещени на втория етаж.

Води се разследване за причините за катастрофата. Според британски медии автобусът е бил на фирма, организираща празнични прояви.

След катастрофата мостът, в който се вряза автобусът, е безопасен за използване, казаха представители на пожарната.

/БТА/

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

21

Double decker driver

преди 7 години

Не може да има никакви извинения за водача на този автобус. Иначе, много моля без обидни квалификации за професионални шофьори във Великобритания, защото гарантирам, че в интелектуален аспект са нива над българските тираджии например. В общи линии, тукашният професионален водач е интелигентен поне, колкото който и да е български политик от ГЕРБ. П.с. По добре на левия бряг отколкото на дъното на посткомунистическото ви блато.

20

хохолите капут

преди 7 години

До Берлинкато укропите,нали

19

Крив макарон

преди 7 години

Моста се е снишил ...... като паунда, ама който не чете банкова информация ?!

fallback