Снимка: Instagram
fallback

Тийнейджър се обеси без да иска, след като загуби онлайн игра, за което бил обвинен от съотборниците си.

13-годишният испанец Густаво Детер и съотборниците му загубили играта. Ядосани, те му казали, да се самоубие. Момчето обаче приело призива твърде сериозно и взел кабел, който увил около врата си. След това го прикачил към кука за боксова круша на тавана. Така той увиснал и започнал да се задушава.

Според доклада на полицаите уебкамерата на компютъра на Густаво била все още пусната, докато всичко това се случвало.

Именно един от играчите подал сигнала за случващото се. Обадил се на негова братовчедка, която била в дома на Густаво, и му казал, че момчето е припаднало.

Когато братовчедката отишла в стаята, Густаво вече бил в безсъзнание. Закарали го до болница, но ден по-късно починал.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

12

Анонимен

преди 7 години

Колко се радвам, че в детството ми нямаше компютри и ходехме да играем на стадиона, на баскетболното игрище или просто пред блока...... С годините ми се случи да работя и по вече изчезващите компютърни зали .... нещата ескалираха рязко с младото поколение. Чупене на клавиатури, онлайн заплахи псуване и срещи за битки на "живо" ..... Човек за да се научи да печели трябва да може да приема и загубите спокойно.... Никой никога не е печелил само има и лоши моменти но отминават.

11

Анонимен

преди 7 години

Rage quit

10

Бау

преди 7 години

Милия :( Явно е имал някакви проблеми. Най-вероятно много ниско самочувствие. Излишно е да казвам, че родителите са виновни. Играл съм игри на тази възраст и не са ми повлияли изобщо. Просто някой деца са много лесни жертви, защото са лабилни.

fallback