Снимка: Facebook
fallback

Майка скочи от 9-и етаж на жилищна сграда, държейки 8-годишния си син, като и двамата са загинали.

Драмата се разиграла в Омск, Русия, а решението за самоубийството на 33-годишната жена е повече от странно - неуспешна пластична операция на носа.

Ана Ожигова се депресирала от неуспешната операция, оставила я с несъразмерни ноздри. Съпругът й, Олег, не помагал - издавал грухтящи звуци, като я види.

Приятели на семейството обаче твърдят, че операцията била само върха на айсберга - бракът на Олег и Ана се разпадал.

Приятели казват, че операцията просто била спусъка за провала на брака, което довело до отчуждаване в семейството. Серия от събития оставили без надежда Ана.

Самоубийството станало в четвъртък, когато майката била на гости на родителите си. Скочила с Глеб, 8-годишният й син, който спал в прегръдките й. Тялото на детето било в близост до това на Ана.

Самата Ана оставила предсмъртно писмо, съобщават разследващите. По-рано пък била писала в социалните мрежи, че хирургът й признал, че нещата с носа й не са се получили.

"Не мога да се усмихвам. Махнал е мускули над устната ми и това е променило всичко. Съпругът ми грухти, като ме види. Не мога да приема идеята, че ще живея така", написала Ана.

Жената имала и други опасения. Подозирала, че при развод мъжът й ще вземе правата над сина им.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

46

???

преди 7 години

тая поучителна статия за каво са я набутали в международния раздел новини?оплескала е всичко в жълто!

45

Батко

преди 7 години

Мръсни мръсно хора. Непреятна комплексирана смотла. *** смотан съпруг. Мъртво дете.Кой е виновен? Този който произвежда пистолета или този който дърпа спусъка? Този който наточва ножа или този който прерязва нечие гърло?У нас имам много ножове - не съм намушкал или убил никой. Защо тази жена е убила детето си? Защото е изруд. Античовек. Дано гори вечно в ада. Дано.

44

психолог

преди 7 години

Липсата на самочуствие винаги предполага дълбоко личностно разстройство, чиито корени трябва внимателно да се търсят. Малко хора разглеждат себе си обективно и според собствените си критерии - повечето търсят одобрението на другите, дори когато усещат, че ги превъзхождат с нещо. Стремежът към съвършенство често и погрешно се изявява само с лесното решение да се оформи физиката и логичната липса на достатъчно одобрение от Всички води до дълбоки травми на личността.

fallback