Снимка: eBay
fallback
Родителите на новороденото момиченце, което бе взето от социалните служби, след като в интернет бе публикувана обява за продажба на дете, отричат да са замесени в схемата. Това съобщи днес полицията в германския град Дуйсбург, цитирана от ДПА.
Oще по темата
Роденото преди 40 дни момиченце е било предадено на социалните служби при обиск в дома на семейството в западногерманския град в сряда.
 
Полицията съобщи, че е сигурна, че именно това е бебето, което било обявено за продажба в "И-бей" на цена от 5000 евро късно във вторник. В обявата беше посочено, че името му е Мария.
 
Полицията е започнала разследване за вероятен трафик на хора и се опитва да установи кой стои зад публикуването на обявата и дали тя е сериозна. (БТА)
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

9

Анонимен

преди 7 години

Може би за 20-30 евро ще се прежали някой.За 5000... На тоя свят има милиарди деца.Само микробите са повече.Без майтап.А да и насекомите.

8

Анонимен

преди 7 години

Има, ама друг път.Руски граждани има в Русия, не в Дуйсбург. А в Дуйсбург се пита дали вече има германци освен "български граждани"...

7

Анонимен

преди 7 години

ДО 3 В ТОЗИ ГРАД ИМА ГОЛЯМ % РУСКО ГОВОРЯЩИ,КОИТО СЪЩО СА НА СОЦИАЛНИ ГРИЖИ. ОБИКНОВЕНО ПЕНСИОНЕРИ НО С ПЕНСИИКА ОТ РУСИЯ И ДРУГОТО ОТ ГЕРМАНИЯ. ЩЕ ГИ ПОЗНАЕТЕ ПО КУЛТУРАТА ОСОБЕНО ЖЕНИТЕ.. АЛЧНИ И МЪРЗЕЛИВИ.

fallback