Снимка: кадър, Youtube
fallback

Една от темите от предизборните телевизионни дебати в САЩ, дискутирани в социални мрежи като Twitter и Facebook, неочаквано се оказа муха, кацнала на лявата вежда на Хилари Клинтън - кандидатката на Демократическата партия за Белия дом.

Това съобщи в. "Хил" след снощния й втори дебат с републиканския кандидат-президент Доналд Тръмп в Сейнт Луис, предаде ТАСС.

"Социалните мрежи се възбудиха от инцидента с мухата на лицето на Клинтън", пише изданието. То публикува и видеоклип, показващ насекомото, кацнало на лявата вежда на бившия държавен секретар - кандидатката "дори не се опита да го пропъди", добавя "Хил", цитиран от БТА.

Цитиран в материала потребител на социалните мрежи твърди, че съперникът на бившата първа дама Доналд Тръмп "нарочно накарал мухата да попречи" на демократката.

"Най-зорките" интернавти отбелязват, че насекомото "хвърчало около Тръмп, но накрая избрало за цел Клинтън", защото "се страхувало да застане лице в лице срещу републиканеца".

А в редица шеговити анкети след дебата сред потребители на Туитър печели мухата, макар и с минимална преднина пред двамата кандидати за президент.

Третият словесен двубой между милиардера и бившия държавен секретар е насрочен за 19 октомври в Лас Вегас, Невада. Вижте и видео:

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

20

Анонимен

преди 7 години

Не пропъжда насекомото.Дали не е загубипа чувствителност от толкова ботокс, дето й го инжектират

19

Анонимен

преди 7 години

Go Trump!!

18

Мунчо

преди 7 години

Мухите обичат най-вмирисаните

fallback