Снимка: архив, Ройтерс
fallback

Нюйоркската полиция разследва кой е окачил вчера на Манхатънския мост голям транспарант с лика на Владимир Путин, предадоха осведомителните агенции.

Полицейското управление в метрополията е получило сигнал към 14,45 ч. местно време и около половин час по-късно транспарантът с размери около 6 на 9 метра е бил отстранен. На него е бил изобразен Путин на фона на руското знаме с надпис "миротворец".

Засега не са извършени арести, като полицията проучва записите от околните видеокамери за наблюдение, за да идентифицира заподозрян. През 2014 г. на същия мост пропалестински активисти окачиха флага на палестинската автономна власт.

Манхатънският мост свързва Долен Манхатън с Бруклин.  

(БТА)
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

50

proroka Oleg

преди 7 години

Вова е най -великият политик и държавник за последните 50 години. Точка. А вие сороссоидни изчадия си врякайте колкото искате. Света е пълен с ***.

49

глобалисти за мир

преди 7 години

Ние пък планираме да виснем транспарант на Кремъл "Хилари за президент" ама на виж - изпревариха ни .

48

Боби

преди 7 години

До Анонимен 49Анонимни пиши си името или ник да ти се смеем персоналноСирия след 1982 Сирия се кротна, подписа споразумения с Израел и почна да си гледа животаДокато "Цветните" ИЛИ ДЖИХАДИСКИТЕ РЕВОЛЮЦИИ стигна до тях СПОНСОРИРАНИ ОТ ПРИЯТЕЛИТЕ НА САЩ - СА, ОАЕ, КатарГрузия - Замразен конфликт с Осетия и Абхазия - Грузинската Армия мина в настъпление с ползване на РСЗО срещу ГРАД Цхинвали ПЪЛЕН С ЦИВИЛНИ и руски буферен миротворчески контингентУкрайна - Въоръжен преврат от Десен Сектор

fallback