Снимка: кадър, YouTube
fallback

С шокиращо видео, показващо как две малки момчета са принудени да се бият, се похвалиха родителите им в интернет. Случката се разиграва в Киргизстан.

Децата са на видима възраст 6-7 години. Обиколени са от възрастни, които ги насърчават да се бият. Така, както се насърчава боя между кучета.

На видеото се вижда, че децата плачат, но мъжете около тях пък са доволни от боя. Когато някое от тях падне, те го вдигат на крака, за да продължат. На кадрите се вижда и кръв.

Полицията се е заела със случая.

Клипът развълнува хиляди в интернет. И, ако някои са възмутени от това, което се вижда на клипа, други твърдят, че схватката е подобна на популярния ММА бой, който се практикува и от деца по целия свят.

ММА битките помагат на децата да са самостоятелни, безстрашни и решителни, пишат потребители. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

52

Извратено

преди 7 години

Няма такова нещо в природата. Борят се зрелите мъжкари, защото си съперничат за женска. Не се борят помежду си мъжки сукалчета, а възрастните да ги нахъсват. Това е природно безсмислено. На тия като им е кеф боят, да се млатят помежду си, какво карат децата.

51

Анонимен

преди 7 години

Какво ни вълнува? Тука всеки ден ние сме психически пребити, ама никой не го отразява. Всяка жаба да си седи в гьола и да си гледа собствената ***.

50

Стамат

преди 7 години

Воини! :-)Не са като меките китки на западния свят!

fallback